طعنه فولكسواگن به تسلا
طعنه فولكسواگن به تسلا
- مجموعه: دنياي خودرو
به گزارش ايسنا، به نقل از وب سايت businessinsider ، ماتياس مولر - مديرعامل شركت خودروسازي فولكس واگن آلمان - در جريان نشست هم انديشي "مردم اروپا" كه در آلمان برگزار شد، از عملكرد شركت تسلا و شعارهاي جاه طلبانه ايلان ماسك - مدير عامل تسلا - به شدت انتقاد كرد.
اين نشست با هدف درك و تفاهم جوامع بين المللي از مشكلات بشريت نظير بخش هاي صنعت، سياست و فرهنگ و هنر برگزار شده است و صنعت خودروسازي يكي از اصلي ترين محورهاي بحث و گفتوگو در اين اجلاس بود.
شركت تسلا در آمريكا در زمينه طراحي و توليد خودروهاي برقي فعاليت مي كند و هر از گاهي از برنامه هاي جاه طلبانه و خودروهاي جديد توليدي خود رونمايي مي كند. ايلان ماسك بعنوان مدير عامل شركت تسلا در پاسخ به چنين انتقادهايي اظهار كرده است :" شايد در قدم نخست، برنامه ها و خودروهاي مفهومي و سپس توليدي ما بسيار دور از تصور و خيالي بود اما هم اكنون با تغيير سياست هاي جهاني در زمينه حفظ بيشتر محيط زيست، كاهش ميزان انتشار آلاينده ها و افزايش كيفيت هوا، امروزه شاهد اين امر هستيم كه غول هاي خودروسازي در جهان به فكر طراحي و توليد خودروهاي تمام برقي، الكتريكي و يا هيبريدي افتاده اند و در ساخت اين خودروها نيز به رقابت تنگاتنگي پرداخته اند. پس ديگر نمي توان گفت ايده ها و برنامه هاي تسلا خيالي و به دور از واقعيت است".
ماتياس مولر در اين نشست اين چنين اظهار نظر كرده بود:" اينجا جا دارد تا از شركت هايي كه تنها شعار مي دهند و در جهان واقعي قادر نيستند ميزان فروش خود را بالا ببرند و گاه گاهي اقدام به تعديل و اخراج نيروهايشان مي كنند، انتقاد كنم. اين شركت ها تنها با سر دادن شعارهاي جذاب در تلاش هستند تبديل به قهرمانان صنعت خودروسازي در جهان شوند. اين در حاليست كه تسلا سالانه به سختي حدود 80 هزار خودرو را به فروش مي رساند ولي فولكس واگن تنها امسال توانست تعداد 11 ميليون دستگاه خودرو را در جهان به فروش برساند. بر اساس اطلاعاتي كه اينجانب در دست دارم، تسلا سالانه ميليون ها دلار را هدر مي دهد و بدون تفكر و استراتژي ، كاركنان خود را اخراج كرده است".
البته بسياري از تحليلگران، اين گفته هاي ماتياس مولر را بسيار جسورانه توصيف كرده اند چرا كه خود اين شركت فولكس واگن نيز نزديك به دو سال پيش در آمريكا رسوايي بزرگي به بار آورده است.
فولكس واگن كه بزرگترين خودروساز اروپاست، در سپتامبر سال ۲۰۱۵ اقرار كرد در بيش از ۱۱ ميليون خودروي ديزلي توليد شده توسط اين شركت در سراسر جهان از جمله بعضي از مدلهاي ديزلي به فروش رفته در آمريكا نرم افزاري را نصب كرده كه ميزان آلايندگي اكسيد نيتروژن آنها را كمتر از سطح واقعي نشان ميدهد. اين نرم افزار در زمان انجام تست، كنترلهاي آلايندگي را فعال و در زمان رانندگي معمولي آنها را غيرفعال ميكند تا ميزان آلايندگي را كمتر از سطح واقعي نشان دهد. انتشار اين خبر مارتين وينتركورن، مديرعامل اين شركت را ناچار به استعفا كرد.
ايلان ماسك پيشتر اعلام كرده بود كه خودروي مدل تسلا 3 ساخت اين شركت، تمام قابليت ها و زيرساخت هاي لازم براي اجراي كامل فناوري خودران را دارد . اين در حاليست كه اسكات ميلر – مدير عامل شركت خودروسازي جنرال موتورز – نيز سخنان و ادعاهاي تسلا را بي اساس خوانده بود.
لازم به ذكر است كه مدل ايكس تسلا، غير قابل اعتماد ترين خودروي بازار آمريكا شناخته شده است و مديران اين شركت را با چالش هاي غير قابل پيش بيني اي روبرو كرده است.
البته بايد اين نكته را در نظر داشت كه كشورهاي بسياري از جمله انگلستان، اسپانيا، فرانسه، يونان، چين و هند قرار است تا نهايتا يك دهه آينده فروش و تردد خودروهاي بنزيني و ديزلي را به كلي ممنوع اعلام كنند و اين مي تواند تهديد بزرگي براي شركت هاي خودروسازي به شمار برود كه همچنان بر طراحي و توليد خودروهاي بنزيني و ديزلي اصرار مي ورزند.
برچسب: شركت خودروسازي فولكسواگن آلمان، شركت خودروسازي تسلاي آمريكا، طراحي و توليد خودروهاي برقي،